Використання принципів організаційної культури в системі формування фахівців залізничного транспорту (Транспортні системи і технології, 2019)
Описується проблематика сприйняття персоналом залізничного транспорту України інноваційних процесів, що супроводжують реформування АТ «Укрзалізниці». Наведено перелік чинників, які перешкоджають інноваційному розвитку залізничного транспорту України. Обґрунтовано необхідність і першочерговість розробки спеціальної стратегії й тактики врахування значення персоналу в питаннях реформування
Keywords: корпоративна культура, інноваційний процес, реформування залізничного транспорту України, Укрзалізниця, адаптація майбутніх фахівців транспортної галузі