Використання мережевого планування при операціях з незатребуваним вантажем (Транспортні системи і технології, 2019)
В Україні сьогодні спостерігається висока динаміка перевантаження контейнерів з експортно-імпортними вантажами. Але при цьому з‟являеться проблема незатребуваних вантажів в контейнерах: використання ними складських майданчиків, оформлення та операції по знищенню вантажу та повернення порожніх контейнерів. В работі пропонується скоротити час на оформлення таких вантажів, використовуючи метод мережевого планування та долучитись транспортно-експедиторськой компанії до інформаційної системи портового співтовариства. Це підвищує єфективність роботи експедитора та тим самим зекономити час для лінійного перевізника.
Keywords: лінійне судноплавство, контейнер, порожні контейнери, незатребувані вантажі, метод мережевого планування, експедитор, ІСПС.