Оцінка динамічних показників безпеки руху вагонів для швидкісних контейнерних перевезень (Транспортні системи і технології, 2019)
В статті розглянуто питання убезпечення технічної експлуатації вагонів- платформ для швидкісних контейнерних перевезень шляхом застосування ходових частин нового типу. За результатами комп‟ютерного моделювання динаміки руху доведено доцільність обладнання вагонів-платформ з підвищеними конструкційними швидкостями візками з буксовим ресорним підвішуванням.
Keywords: контейнерні перевезення, вагони-платформи, динаміка руху, комп‟ютерне моделювання, безпека швидкісного руху