Розробка ймовірнісних моделей паралельного метода ущільнення на основі пірамідально-лінійного та пірамідально-нелінійного кодування (Транспортні системи і технології, 2019)
Запропоновано нові методи ущільнення інформації, а саме ймовірнісні моделі пірамідально-лінійного кодування та пірамідально-нелінійного кодування які дозволять значно покращити системи зберігання інформації. Задача змінити існуючі методи, а саме зменшити час ущільнення та зекономити місце для зберігання інформації на накопичувачі.
Keywords: пірамідально-лінійне кодування, пірамідально-нелінійне кодування, паралельний метод ущільнення, стиск, кодування, інформація, дані, кодер, декодер, модель