Автоматизована система визначення міжремонтних пробігів для модернізованих маневрових тепловозів чме3 (Транспортні системи і технології, 2019)
У статті розглянуті питання визначення раціональних міжремонтних пробігів та застосування автоматизованої системи комп’ютерного моделювання сітьових норм. Встановлені основні параметри раціональної системи технічного обслуговування та ремонтів для конкретних умов експлуатації, що дадуть змогу раціонально використовувати економічні ресурси.
Keywords: автоматична система, міжремонтний пробіг, технологія обслуговування та ремонту, маневровий локомотив. Вступ. При експлуатації маневрових тепловозів ступінь