ОЦІНКА ЯКОСТІ ДОСТАВКИ ВАНТАЖІВ ЗА ДОПОМОГОЮ КОЕФІЦІЄНТА ВІДХИЛЕННЯ ЧАСУ ПРИБУТТЯ ПОТЯГА НА СТАНЦІЮ (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті розглянуто можливість оцінити якість доставки вантажу за допомогою величини відхилень. Проаналізовано річні дані стосовно відхилення від запланованого графіка руху. Введено поняття «коефіцієнт відхилення» Рij, який характеризує відхилення часу прибуття потяга на станцію від запланованого щодо очікуваного відхилення.
Keywords: відхилення, коефіцієнт відхилення, середнє відхилення, загальний коефіцієнт відхилення, потяг