ОСОБЛИВОСТІ ДОГОВІРНОЇ КОМПАНІЇ 2018 РОКУ З ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖІВ ЗАЛІЗНИЧНИМ ТРАНСПОРТОМ (Транспортні системи і технології, 2018)
Реформування залізничної галузі України призводить до змін в організації договірної роботи в моделі «Замовник – Залізниця». Запропонована ПАТ «Українська залізниця» на 2018 рік схема укладання договору передбачає як автоматизовану, так і паперову реєстрацію договорів через Центр транспортної логістики (ЦТЛ), що спрощує процедуру укладання договорів та дає можливість проводити розрахунки за перевезення через Єдиний розрахунковий центр (ЕРЦ).
Keywords: реформування залізничного транспорту, залізничний транспорт, плата за перевезення, договір на перевезення вантажів, інфраструктура залізничного транспорту, електронний цифровий підпис