ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ СТАНУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ В УМОВАХ ITS: ЗАГАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ МОРФОЛОГІЧНОЇ МАТРИЦІ (Транспортні системи і технології, 2018)
Обґрунтовується концепція інформаційної системи моніторингу стану транспортного засобу, яка об’єднує спостереження, аудит, прогноз експлуатації транспортного засобу та базується на використанні морфологічної матриці. Розглянутий підхід дозволяє системно досліджувати всі можливі схеми, які випливають із закономірностей будови (морфології), тим самим враховуючи, крім відомих, незвичайні варіанти, які при простому переборі могли бути відкинуті.
Keywords: інформаційна система, морфологічна матриця, моніторинг транспортного засобу