МОДЕЛЬ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯМ ЗАЛІЗНИЦІ (Транспортні системи і технології, 2018)
З метою раціональнішого використання технічного оснащення комп’ютерної мережі системи електропостачання залізничного транспорту та впровадження додаткового функціоналу, запропоновано модель інтелектуальної інформаційної системи керування мережею електропостачання залізниці, яка відповідає останнім тенденціям інтелектуалізації систем керування у галузі електроенергетики.
Keywords: інтелектуалізація, інформаційна система, діагностування, управління, оптимізація, електроспоживання, мережа