МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНОГО АМОРТИЗАТОРА ХОДОВОЇ ЧАСТИНИ ТРАМВАЯ (Транспортні системи і технології, 2018)
Показані технічні рішення, що сприяють підвищенню безпеки руху трамваїв, плавності їх ходу та економічної ефективності пасажирських перевезень. Розроблена математична модель розрахунку параметрів електромеханічного амортизатора ходової частини трамвая та визначені його характеристики.
Keywords: електромеханічний амортизатор, електромеханічний перетворювач, ресорне підвищення, ходова частина, пневматичні ресори