МОЖЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ В ТРАНСПОРТІ ТА ІНШИХ ВАЖЛИВИХ ГАЛУЗЯХ (Транспортні системи і технології, 2018)
Cтворено додаток для мобільної операційної системи iOS у вигляді відеогри з використанням доповненої реальності та технології Apple ARKit на основі 3D-рушія Unity. Відеогра наочно демонструє можливості технології доповненої реальності, використовуючи лише базові апаратні сенсори смартфона.
Keywords: доповнена реальність, відеогра, смартфон, використання камери, реальне середовище, віртуальна інформація, відстеження, операційна система iOS, 3D-рушій Unity, технологія ARKit