ПРО ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРОФІЛЮ ДІІТ-УЗ В МОДЕРНІЗОВАНИХ ВІЗКАХ ВАНТАЖНИХ ВАГОНІВ (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті наведені результати порівняльних випробувань коліс з профілем ДІІТ-УЗ на візках моделі 18-100 і на візках з модернізацією С03-04 (А. Стакі, США). За результатами обробки експериментальних даних були отримані середні значення зміни товщини гребенів і інтенсивність зносу залежно від пробігу для коліс до і після обточування. Наводиться прогнозований розрахунковий граничний пробіг коліс.
Keywords: профіль ДІІТ-УЗ, товщина гребеня, інтенсивність зносу