ПІДВИЩЕННЯ РЕСУРСУ ЦИЛІНДРИЧНИХ ПІДШИПНИКІВ БУКСИ ВАНТАЖНОГО ВАГОНА (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті обґрунтована актуальність вжиття заходів для зниження кількості несправностей роликових букс вантажних вагонів. Запропонована вдосконалена конструкція буксового вузла, що забезпечує раціональне сприйняття комбінованого навантаження, що призводить до істотного поліпшення умов роботи підшипників і підвищенню їх ресурсу.
Keywords: буксовий вузол, навантаження, ролик, підшипник, довговічність, ресурс