ДО ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ СЕРВІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ МАГІСТРАЛЬНИХ ТЕПЛОВОЗІВ (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті розглянута методика оцінки економічної ефективності застосування сервісного обслуговування магістральних тепловозів. Для здійснення розрахунків щодо визначення витрат на експлуатацію локомотивів запропоновані рекурентні залежності, які враховують імовірнісний характер безвідмовної роботи тепловозів. Наведений приклад розрахунку з визначенням економічного ефекту для прийнятого умовного парку тепловозів.
Keywords: затраты, эффективность, вероятность, обслуживание, оценка, сервис, тепловоз, трудоемкость