КОРЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ ВАНТАЖНИХ ВАГОНІВ ПРИ ПОДОВЖЕННІ ТЕРМІНУ ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ (Транспортні системи і технології, 2018)
Стаття присвячена питанням коректування технології утримання нетягового рухомого складу при подовженні терміну їх експлуатації за рахунок вибору оптимального варіанта групування деталей при їх одночасній заміні під час виконання ремонту. В умовах подовження експлуатації вагона в понаднормативний термін досягається забезпечення його заданого ресурсу до ремонту за базовою деталлю на основі критерію мінімуму сумарних витрат на проведення замін.
Keywords: технологія утримання, вантажний вагон, оптимізація системи ремонту, заміна вузлів, групування деталей, цільова функція