ВИЗНАЧЕННЯ ЗАСОБІВ З ПРОТИДІЇ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИМ ПОШКОДЖЕННЯМ НЕСУЧИХ СИСТЕМ ВАГОНА-ТЕРМОСА МОДЕЛІ ТН 4-201 (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті подані особливості та результати виконання науково-дослідної роботи на основі наданих матеріалів і документів, аналізу конструктивних особливостей замовника, колегіального обстеження пошкоджень вагонів, аналізу міжнародного досвіду виконання відповідних досліджень, формалізовано природу експлуатаційних пошкоджень несучих систем вантажних вагонів на прикладі вагона-термоса моделі ТН 4-201 побудови заводу «Десау» ( Німеччина).
Keywords: вагон-термос, несучі системи, зварні шви, комп’ютерне моделювання, теплоізоляція