АНАЛІЗ ПРОБЛЕМ СИСТЕМИ РУЛЬОВОГО КЕРУВАННЯ ТРОЛЕЙБУСІВ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИРІШЕННЯ (Транспортні системи і технології, 2018)
Проведено аналіз сучасних конструкцій систем рульового керування тролейбусів. Визначені технічні рішення, проблеми та особливості роботи підсилювачів з метою подальшого використання їх в системах рульового керування рухомого складу. Для підвищення ефективності та простоти конструкції системи рульового керування під час експлуатації тролейбусів пропонується інноваційне рішення, засноване на впровадженні підсилювача з електродвигуном з ротором, що котиться.
Keywords: рульове керування, підсилювач рульового керування, енергоефективність, гідропідсилювач, електропідсилювач