ОЦІНКА РИЗИКУ ВИРОБНИЧИХ СИСТЕМ З РЕМОНТУ ВАГОНІВ (Транспортні системи і технології, 2018)
Стаття присвячена питанням оцінки ризику в умовах підприємств з ремонту вагонів. Зважаючи на те, що сучасні виробництва є складними, з погляду забезпечення надійності системами, необхідною умовою їх функціонування є аналіз ризиків виникнення небажаних подій.Створення системи управління ризиками на основі прогресивних математичних методів і інженерних підходів дозволить значно знизити втрати у виробничій системі і забезпечити заданий рівень надійності виробничих процесів.
Keywords: виробнича система, надійність, ризик, управління