СУЧАСНІ ВІТЧИЗНЯНІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОІЗОЛЯЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ (Транспортні системи і технології, 2018)
Система електричної ізоляції «Термоліт» заснована на ізоляційних матеріалах, вироблення НВП «Укрпромвпровадження», поєднує в собі передові технології світових лідерів в області електричної ізоляції, вони виготовлені відповідно до національних стандартів. «Укрпромвпровадження» в даний час забезпечує виробництво повного спектру електричних ізоляційних матеріалів в Україні
Keywords: електрична ізоляція, Термоліт, «Укрпромвпровадження»