РІВЕНЬ НЕБЕЗПЕКИ В КЕРОВАНІЙ БЕЗПЕЦІ АЕРОПОРТУ (Транспортні системи і технології, 2021)
Функціональність авіаційного комплексу визначається якістю та безпекою. Це визначається взаємозв'язком між суб'єктами аеропорт – літак – повітряний простір. Безпечне управління та контроль в аеропорту – це спрямована дія незалежних факторів. Їх уособлення закладено в відчутті загальної безпеки, а також безпеки кожного учасника повітряного руху. Виконання етичних характеристик безпеки вимагає здійснення управління, щоб контроль рівня безпеки в аеропорту здійснювався у відповідній зоні безпеки. Побудова безпечного стану може бути досягнута, якщо обраний метод експериментальних досліджень щодо рівня безпеки достовірно відображатиме реальну помилку в управлінні повітряним транспортом. Правильність процедур контролю безпеки можна перевірити за допомогою моделювання та моделей, побудованих на фізичній основі. Основна мета статті полягає в тому, щоб показати один із способів ефективного виявлення помилок в управлінні органами контролю безпеки повітряного транспорту.
Keywords: аеропорт, безпека, система управління, ймовірність, чутливість, небезпека .