ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ МОРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ (Транспортні системи і технології, 2021)
У статті досліджено стан глобальної економічної ситуації галузі морських перевезень під час пандемії Covid-19, розглянуто взаємозв’язок та вплив факторів на стан всесвітньої економіки. В результаті дослідження запропоновано: прискорити введення безконтактного документообігу, закріпити позиції морської логістики, яка грає важливу економічно вигідну роль в економічних відносинах та товаропотоках.
Keywords: економічна криза; пандемія Covid-19; морська логістика; товарообіг; морські перевезення.