МОДЕЛЬ ВИЗНАЧЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК РЕЖИМНИХ КАРТ ВЕДЕННЯ ПОЇЗДА (Транспортні системи і технології, 2021)
У статті розглянуті питання визначення раціональних підходів до створення режимних карт ведення поїзда, раціональному використанню режимів роботи дизеля та застосування автоматизованої системи комп’ютерного моделювання. Встановлені основні значення та методика розрахунку для конкретних умов експлуатації на базі закону збереження механічної енергії.
Keywords: автоматична система, тягові розрахунки, режимна карта, математичне моделювання, локомотив.