ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА АНАЛІТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСПОРТНОГО ЗЕРНОВОГО ТЕРМІНАЛУ МОРСЬКОГО ПОРТУ (Транспортні системи і технології, 2021)
У статті подана імітаційна модель зернового терміналу морського порту, створена у середовищі AnyLogic 8.5 PLE. Взаємодія створених агентів-моделей складає логіку взаємодії різних видів транспорту та виробничо-складських систем зернового терміналу морського порту. На основі проведеного за допомогою імітаційної моделі експериментального дослідження роботи зернового терміналу морського порту в різних технологічних умовах була підтверджена її адекватність з урахуванням взаємодії різних видів транспорту та економічних показників роботи.
Keywords: Імітаційна модель, зерновий термінал, взаємодія видів транспорту, аналітичне дослідження, система підтримки прийняття рішень, інформаційно-аналітичний блок.