ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВИМОГ ТЕХНІЧНИХ РЕГЛАМЕТІВ ЩОДО ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ РУХОМОГО ОБЛАДНАННЯ, ЩО ПРАЦЮЄ ПІД ТИСКОМ (Транспортні системи і технології, 2021)
В статті проведено порівняльний аналіз основних вимог технічних регламентів щодо здійснення оцінки відповідності рухомого обладнання, що працює під тиском. Розглянуто терміни, застосовні у технічних регламентах, проаналізовано тотожність та розбіжність вимог, наведено класифікацію небезпечних вантажів, приклади обов’язків учасників процесу оцінки відповідності, призначених органів стосовно їх діяльності.
Keywords: рухоме обладнання, технічні регламенти, оцінка відповідності, обов’язки учасників процесу, призначені органи, класифікація небезпечних вантажів.