ГЕНЕРАЦІЯ ПРОФІЛІВ ШВИДКОСТІ КРОКОВИХ ДВИГУНІВ У СИСТЕМАХ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ (Транспортні системи і технології, 2021)
У даній статті пропонується розглянути вдосконалену модель програмного швидкісного контролера, який здійснює керування драйвером крокового двигуна. На основі існуючих досліджень та корпоративних рішень під час проведення виробничої розробки використовувався адаптивний дизайн автомату станів системи, що надає змогу варіювати швидкість обертання крокового електродвигуна під час роботи системи у реальному часі.
Keywords: кроковий двигун, профіль швидкості, скінченний автомат, лінійна акселерація, контролер швидкості, імпульсний драйвер.