Аналіз обсягів та динаміки «морського» експорту зерна україною (Транспортні системи і технології, 2020)
Наведено аналітичний огляд динаміки та географії експорту зернової продукції з України, визначено участь морських портів у транспортному обслуговуванні зернових вантажопотоків. Аналіз обсягів відвантажень зернових вантажів на експорт українськими портами подано у динаміці за останні п'ять років із визначенням участі основних та другорядних портів та значущості зернових вантажопотоків для кожного порта.
Keywords: : експорт зернової продукції, морські порти, перевалка зернових вантажів