Метод аналітичного опису вантажних операцій навалювального судна з метою оптимізації їх проведення за критерієм збереження морехідного стану судна (Транспортні системи і технології, 2020)
У статті наведено метод аналітичного опису вантажних операцій навалювального судна з метою формування оптимальної стратегії проведення вантажних операцій по критерію безперервного збереження морехідного стану судна.
Keywords: навалювальне судно, вантажні операції, аналітичний опис, план вантажних операцій, морехідний стан судна, оптимізація вантажних опеоацій.