Аналіз технології організації короткопробіжних перевезень у транспортному вузлі (Транспортні системи і технології, 2020)
В роботі для скорочення експлуатаційних витрат та розподілення вантажної роботи між різними видами транспорту у вузлі проаналізовано існуючу технологію організації короткопробіжних перевезень та надані пропозиції з удосконалення планування маршрутів рухомого складу. Досліджено доцільність прогнозних розрахунків обсягів вантажної роботи на формування достовірного добового планування.
Keywords: транспортний вузол; короткопробіжні перевезення; навантаження; різні види транспорту; станція; інфраструктура