Особливості дистанційної ідентифікації режимів праці та відпочинку водія в системі інформаційного моніторингу транспортних засобів (Транспортні системи і технології, 2020)
В статті розробляються сучасні методи і заходи, що дозволяють здійснювати дистанційний контроль режиму праці та відпочинку водія в системі інформаційного моніторингу технічного стану ТЗ. Виконано аналіз особливостей дистанційного визначення режимів праці та відпочинку водія в системі інформаційного моніторингу транспортних засобів в Україні. Розроблена структурно-логічна схема вирішення проблеми визначення технічного стану транспортних засобів і режиму праці та відпочинку водіїв в системі інформаційного моніторингу транспортних засобів
Keywords: інформаційні системи моніторингу, транспортний засіб, режим праці та відпочинку водія