Дослідження можливостей експлуатації швидкісних пасажирських поїздів за системою багатьох одиниць на залізниці україни (Транспортні системи і технології, 2019)
В роботі досліджено напрямок впровадження технології експлуатації з’єднаних швидкісних поїздів, що дозволить скоротити витрати на освоєння змінного попиту на дільницях маршрутів поїздів, підвищити якість обслуговування пасажирів. Проведено аналіз досвіду експлуатації високошвидкісних пасажирських поїздів за системою багатьох одиниць. Запропоновано удосконалену модель діючого варіанту обігу швидкісних поїздів категорії Інтерсіті+ на напрямку Київ-Пшемисль при з’єднанні двох швидкісних поїздів.
Keywords: залізниця, швидкісні поїзда, Інтерсіті , система багатьох одиниць, моделювання