Метод дизайн-програм як спосіб оптимізації діяльності укрзалізниці (Транспортні системи і технології, 2019)
У статті обгрунтована  і окреслена актуальність оптимізації і якості діяльності Укрзалізниці на основі використання методу  дизайн-програмування інфраструктури та аргументації і реалізації концепції рухомого складу.
Keywords: дизайн, метод, дизайн-програмування, концепція, залізниця, оптимізація