До питань прогнозування залишкового ресурсу рам пасажирських вагонів (Транспортні системи і технології, 2019)
В статті виконано аналіз технічного стану елементів рами пасажирських вагонів. Показано, що вузли рами пасажирських вагонів, а саме: хребтова балка, шворнева балка, кінцева балка, мають досить суттєвий корозійний знос. Отримані залежності зносу елементів рами під час експлуатаці. Встановлені місця де спрацювання має найбільші значення.
Keywords: пасажирський вагон, рама, хребтова балка, шворнева балка, кінцева балка,корозійний знос