Дослідження впливу тимчасового резервування на надійність обладнання локомотивів (Транспортні системи і технології, 2019)
У статті розглядаються питання впливу тимчасового резервування роботи окремого обладнання локомотивів на його надійність за умови різних законів розподілу часу роботи, часу відновлення, часу на тимчасове резервування.
Keywords: закон розподілу випадкових величин, резервування, коефіцієнт готовності, середнє напрацювання, середній час відновлення