СИСТЕМА ОЦІНКИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ПРИ ЗАЛІЗНИЧНИХ ВАНТАЖНИХ ПЕРЕВЕЗЕННЯХ (Транспортні системи і технології, 2018)
Запропоновано техніко-економічні методи розрахунку і оцінки показників якості транспортного обслуговування. Вони дозволяють встановити умови отримання бажаних експлуатаційних, технологічних та комерційних характе-ристик перевезень вантажів у різних видах сполучень при раціональному вико-ристанні рухомого складу на основі оцінки вимог користувачів до транспортного обслуговування залізницями України.
Keywords: якість транспортних послуг, обслуговування залізничним транс-портом, види сполучення, обіг вагона, доставка вантажів залізничним транспор-том, лінійне програмування.