МЕТОД ВИМІРЮВАННЯ КООРДИНАТ ЕНЕРГЕТИЧНОГО ЦЕНТРУ ЗОБРАЖЕНЬ ПРОТЯЖНИХ ЛАЗЕРНИХ ТРАС (Транспортні системи і технології, 2018)
У роботі розроблено метод аналізу нестаціонарних сигналів на прикладі до-слідження лазерних трас. Цей метод виявляє взаємозв'язок між коефіцієн-тами апроксимації сигналу і геометричними характеристиками сигналу (на-приклад, енергетичним центром, моментом інерції). У роботі надані приклади застосування цього методу для задачі точного визначення координат при ком-пенсації зсуву зображень в лазерній трасі.
Keywords: паралельно-ієрархічна мережа, лазерна траса, обробка послідовності зображень у реальному часі, система динамічного тунелювання.