(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Описується проблематика сприйняття персоналом залізничного транспорту України інноваційних процесів, що супроводжують реформування АТ «Укрзалізниці». Наведено перелік чинників, які перешкоджають інноваційному розвитку залізничного транспорту України. Обґрунтовано необхідність і першочерговість розробки спеціальної стратегії й тактики врахування значення персоналу в питаннях реформування