(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
У роботі використані методи багатокритеріальних оцінок для обґрунтування вибору інвестиційного проекту придбання судна балкера і оптимального швидкісного режиму його використання з урахуванням як значень економічних показників ефективності використання судна, так і середнього часу транспортування вантажів.