(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Розглянуто причину виникнення обчислювальних помилок при проведенні розрахунків на комп‟ютері. Проведено аналіз відомих спроб вирішення проблеми «комп‟ютерної неточності», висвітлено їх недоліки. Проведено експериментальне дослідження типу даних BigInt у JavaScript, в результаті якого на конкретних прикладах показано проблеми, через які на сьогоднішній день немає остаточного рішення проблеми «комп‟ютерної неточності».