(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
В статті розглянуто сучасні проблеми розгортання веб-додатків транспортних підприємств на віртуальних, видалених чи віддалених серверах. Серед цих проблем велику увагу приділено раптовим збоям, які призводять до зупинки функціонування веб-ресурсів транспортних підприємств, та неможливості вчасного виявлення цих збоїв. В статті також розглянуто розв’язання цих проблем за допомогою використання сучасних веб-технологій.