(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Розроблено програмний продукт для управління квадрокоптером. Розроблений програмний продукт є кросплатформеним додатком для контроля квадракоптера, а програмне забезпечення для використаних плат може бути легко модифіковане та доповнено новим функціоналом. Для розробки було використано сучасні технології, такі як: C#,XAML,Wi-Fi,UWP, що забезпечують стабільну та просту роботу з розробленим рішенням. Результатом впровадження цього рішення є поліпшення створення квадракоптерів, а саме використання більш дешевих компонентів та розширення функціоналу квадракоптера.