(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
В статті наведені результати комп‟ютерного моделювання динамічної навантаженості контейнера удосконаленої конструкції, розміщеного на вагоні- платформі при маневровому співударянні. Особливістю конструкції контейнера є наявність у фітингах в‟язких та пружно-в‟язких зв‟язків, що дозволяє забезпечити динамічну навантаженість в межах нормативної. Результати проведених досліджень сприятимуть створенню контейнерів нового покоління з покращеними експлуатаційними показниками та підвищенню ефективності експлуатації контейнерних перевезень.