(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Запропоновано нові методи ущільнення інформації, а саме ймовірнісні моделі пірамідально-лінійного кодування та пірамідально-нелінійного кодування які дозволять значно покращити системи зберігання інформації. Задача змінити існуючі методи, а саме зменшити час ущільнення та зекономити місце для зберігання інформації на накопичувачі.