(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Розглянуто та надано характеристику показникам якості електроенергії, які впливають на роботу тягового та допоміжного приводів електрорухомого складу. Проаналізовано, який вплив на кожен з показників якості електроенергії тягової системи електропостачання здійснюють тяговий та допоміжний приводи електрорухомого складу. Запропоновано заходи щодо зниження впливу зазначених приводів на показники якості тягової системи електропостачання.