(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Стаття присвячена питанням оцінки ефективності вагоноремонтних підприємств. На сучасний момент указані виробничі системи характеризуються низькою надійністю. Спостерігається погіршення процедур виконання планових завдань та зниження якості ремонту вагонів. Актуальною науково-технічною задачею є розробка інтегрованого виробничого простору, який дозволить запровадити основні положення виробничої логістики.