(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Стаття присвячена аналізу конструкцій та технічних характеристик випробувальних стендів для випробувань механічних редукторів. Виявлені технічні недоліки існуючих стендів та зазначені основні напрями вдосконалення існуючого обладнання, зокрема, вдосконалення конструкції електроприводу стенда та автоматизація процесу випробування, що дає змогу підвищити якість стендових випробувань механічних редукторів.