(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті розглядається можливість застосування ситуаційно-евристичного методу для побудови моделі процесу оперативного планування вантажно-вивантажних робіт на залізничному транспорті. Метод реалізований комплексом кроків, які використовують накопичені знання з урахуванням оперативної обстановки в регіоні залізниці. Побудований із застосуванням цього методу програмний комплекс експлуатується у відділі планування перевезень й організації вантажної роботи служби перевезень регіональної філії «Південна залізниця».