(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті розглянуто питання щодо особливостей розробки форми зворотнього зв’язку для перевезення вантажів при обслуговуванні клієнтів на залізницях України. Розглянуто можливий вигляд сайту форми зворотного зв’язку, а також питання забезпечення її ефективного функціонування. Розроблено візуальний макет сайту, який може мати Форма зворотного зв’язку для перевезення вантажів.