(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Розглянуто метод кількісного аналізу ризику аварій на техногенних об’єктах на основі методики визначення ризиків техногенних об’єктів та моделювання процесів виникнення і розвитку аварій. Надано застосування математичної імовірнісної моделі для прогнозування індивідуального і соціального ризику з використанням автоматизованої комп’ютерної системи.