(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Показані технічні рішення, що сприяють підвищенню безпеки руху трамваїв, плавності їх ходу та економічної ефективності пасажирських перевезень. Розроблена математична модель розрахунку параметрів електромеханічного амортизатора ходової частини трамвая та визначені його характеристики.