(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Cтворено додаток для мобільної операційної системи iOS у вигляді відеогри з використанням доповненої реальності та технології Apple ARKit на основі 3D-рушія Unity. Відеогра наочно демонструє можливості технології доповненої реальності, використовуючи лише базові апаратні сенсори смартфона.